Top
EDITION PROPERTIES

O NAMA

EDITION PROPERTIES grupa je formirana 2017. godine u cilju izgradnje stambenih objekata u Beogradu investicijama IT kompanije Qode iz Beograda, koja je, sa svojih 120 zaposlenih, već 10 godina jedan od lidera na globalnom tržištu WP templejta.

EDITION PROPERTIES ima za cilj dugoročno ulaganje u projektovanje i realizaciju savremenih stambenih i stambeno-poslovnih objekata na atraktivnim lokacijama u Beogradu, uz apsolutno poštovanje svih uslova i normativa za projektovanje, primenu tehnološki unapređenog sistema izvođenja radova, implementaciju najkvalitetnih materijala u izgradnji, kao i poštovanje predviđenih rokova i dogovora sa klijentima.

Spajajući inovativne i kreativne vizije arhitekata sa iskusnim timom inženjera i izvođača, EDITION PROPERTIES veruje u savremene koncepte stanovanja realizovane na postojan i kvalitetan način.

EDITION NODILOVA je projekat, čija je realizacija krenula februara 2020. godine, nakon analitičnog i temeljnog planiranja, dobijanja pravosnažne građevinske dozvole i svih potrebnih saglasnosti nadležnih organa.

EDITION SAZONOVA je drugi projekat za stambeno-poslovni objekat u Sazonovoj ulici br.82, na Vračaru, koji je u fazi izgradnje i čiji je završetak radova planiran u aprilu 2022.

NOVE LOKACIJE su u pripremi.

Kompletno izvođenje radova po sistemu ”ključ u ruke” povereno je građevinskoj firmi Triogradnja D.O.O., koja ima bogato dugogodišnje iskustvo u oblasti visokogradnje, oko 40 stalno zaposlenih radnika visoke operativne stručnosti, kao i svu savremenu tehnologiju koja omogućava izgradnju u skladu sa standardima i zahtevima tržišta i investitora.

Na dugačkoj referenc listi Triogradnje nalaze se brojni stambeni objekti koji potvrđuju njihovu kompetentnost, stručnost i pouzdanost, kao što su:

− Stambeno-poslovni objekat 2Po+5+Ps, Novopazarska 46, Beograd, BRGP 5500m²

− Stambeno-poslovni objekat 2Po+4+Ps, Južni Bulevar 55, Beograd, BRGP 2100m²

− Stambeni objekat Po+P+6, Naselje Novi Niš, Niš, BRGP 7500m²

− Stambeni objekat P1+Su+P+4, Slobodanke Danke Savić 7, Beograd, BRGP 2200m²

− Stambeno-poslovni objekat Po+P+2+Pk, Kajmakčelanska 59, Beograd, BRGP 1200m²

− Stambeni objekat Po+P+2+Pk, Gospodara Vučića 77, Beograd, BRGP 1200m²