Top
EDITION NODILOVA

O OBJEKTU

Stambeni objekat spratnosti Po+P+5+Pk ima 15 stanova: jedan jednoiposoban u prizemlju, po tri dvosobna stana na prvom i drugom spratu i po dva stana na višim etažama i potkrovlju, od čega jedan trosoban i jedan četvorosoban.

d
f

U odnosu na Nodilovu ulicu zgrada je povučena 3m, a na pojasu između zgrade i uličnog trotoara predviđen je pojas zelenila i pristupni plato. Pod prizemlja je odignut 1,2m od ulične kote, što zajedno sa pomenutim ozelenjenim predprostorom obezbeđuje zgradi viši nivo privatnosti.

Garaža sa 5 standardnih garažnih mesta nalazi se u podrumu, do koga se dolazi autoliftom, a u zadnjem dvorištu zgrade nalazi se 6 parking mesta na otvorenom, od čega su dva potpuno natkrivena objektom. U podrumu se takođe nalazi 5 stanarskih ostava sa prirodnom ventilacijom i upadom prirodnog svetla. Stanovi ka Nodilovoj ulici orijentisani su severozapadno, dok su stanovi ka zadnjem dvorištu jugoistočne orijentacije. S obzirom na pad terena, sa viših etaža objekta pruža se panoramski pogled na most na Adi, Hipodrom i grad. Korišćeni materijali i savremena tehnologija gradnje obezbeđuju visok nivo energetske efikasnosti zgrade (B razred). Grejanje je toplovodno radijatorsko, preko indirektne toplotne podstanice smeštene u zasebnoj prostoriji u podrumu objekta, a na priključku svakog stana je predviđeno merenje sopstvene potrošnje kalorimetrima.

Fasada je projektovana kao kombinacija silikatne fasade i prirodnog kamena u pojasu prizemlja, kao i na špaletnama svih fasadnih otvora.

d
d
g
s
SPISAK materijalA i opremE vrhunskog kvaliteta Koji su KoriŠĆeni u enterijeru:

− Fasadna stolarija od aluminijumskih profila sa termoprekidom i   niskoemisionog dvoslojnog stakla, sa aluminijumskim roletnama

− Putnički lift proizvođača Kleemann

− Hrastov parket I klase

− Italijanska granitna keramika I klase velikog formata

− Sanitarije, kupatilska galanterija i klima uređaji renomiranih proizvođača

− Sigurnosna ulazna vrata proizvođača Bosal

− Video interfon opremljen kolor kamerom sa LED diodama, LCD displejem, numeričkom i RFID čitačem kartice/TAG-a

− Sva potrebna oprema za zadovoljavanje bezbednosnih i protivpožarnih  uslova.

f
g
f
g